La rehabilitació és una nova àrea de la veterinària de petits animals i consisteix, tal i com succeeix amb la medicina per a les persones, en realitzar una sèrie teràpies per a la recuperació física d’animals amb problemes locomotors. La hidroteràpia, electroteràpia i els raigs infraroigs són els tractaments necessaris per a completar una bona recuperació. Nosaltres comptem amb tots aquests elements a la clínica.

La majoria dels nostres pacients són gats. En els últims anys hem observat com la convivència amb felins ha augmentat. El nostre equip assisteix als nous congressos sobre medicina felina arreu del món per estar al dia dels nous descobriments en aquesta especialitat.

Animalia - medicina interna

Aquella part de la medicina veterinària que s’ocupa dels òrgans interns. És medicina no quirúrgica. En aquest camp tenim la nostra especialista la Marta Mollà. En el nostre centre els pacients poden seguir tractaments com la quimioteràpia.

La cirurgia és una de les especialitats més importants de la medicina veterinària. Cal estar ben equipat i preparat en tot moment. Els nostres veterinaris cirurgians estan al dia de les noves tècniques i avenços en aquest camp.

Fractures, contusions, problemes musculars… La traumatologia engloba diferents tipus de lesions, algunes d’elles molt complexes. En el centre intervenim operacions de traumatologia com la displàsia o les fractures. David Pumarola és el nostre veterinari especialista. També estem al dia dels avenços en ortopèdia veterinària.

Animalia - ecografia

A la nostra clínica podreu realitzar radiografies, ecografies i endoscopies. Totes elles proves clau per realitzar un diagnòstic correcte al pacient.

Animalia - dermatologia

La dermatologia és una especialitat imprescindible als centres veterinaris, doncs la pell és un òrgan que es veu alterat molt freqüentment. Moltes són les proves complementàries que cal realitzar habitualment, però raspats, cultius i biòpsies són comunes. La nostra especialista és l’Anna Arrizabalaga, també està especialitzada en oftalmologia.

A la nostra clínica podreu realitzar radiografies, ecografies i endoscopies. Totes elles proves clau per realitzar un diagnòstic correcte al pacient.

La immunització contra les malalties infeccioses més comuns és un acte molt important, no tan sols per als cadells, sinó per a totes les mascotes.

Animalia - laboratori

Un laboratori complet ens permet obtenir resultats d’analítiques de forma molt ràpida i fiable.

La nostra clínica obra les 24h els 365 dies de l’any. Atenem qualsevol urgència comptant amb els nostres cirurgians. La salut del teu animal és el primer.

Animalia - hospitalització

Servei d’hospitalització les 24h i els 365 dies. Els vostres animals estan control.lats pels nostres veterinaris i ATV durant tota la seva estada.

Animalia - oftalmologia

Els problemes de visió o altres patologies associades a aquest sentit poden causar grans molèsties als nostres companys. És per això que a la clínica comptem amb l’especialista Anna Arrizabalaga. L’Anna ha continuat la seva formació en aquest camp i encara segueix ampliant els seus estudis per tal de poder diagnosticar i tractar de la forma més acurada possible als seus pacients.

Animalia - odontologia

No només els humans hem de tenir cura de la salut de la nostra boca. Els animals també han de tenir una bona higiene i un bon manteniment per evitar altres malalties. A la clínica realitzem neteges dentals, extraccions i altres cirurgies odontològiques.

Animalia - neurologia

La Neurologia és aquell camp que s’ocupa de l’estudi i correcció dels processos que afecten els nervis i el cervell. L’Eduard Martí és el nostre especialista en aquest camp. L’Eduard s’ha format també en rehabilitació, per tal de donar un millor tractament als seus pacients.

A la nostra clínica no només atenem gats i gossos, si comparteixes al vida amb ocell, rèptil, amfibi, conill, o algún altre dels animals que s’entenen per exòtics, nosaltres estem a la vostre disposició. El nostre veterinari especialista és el Guillermo.

Animalia - perruqueria

No només ens heu de visitar quan el vostre amic estigui malalt o li toqui vacunar, al nostre servei de perruqueria les nostres estilistes el deixarán ben guapo i polit!

Animalia - botiga

A la nostra botiga trobaràs una àmplia gama de productes per al vostre company. Els nostres ATV et poden assessorar en la millor alimentació pel teu animal.

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona