La majoria dels nostres pacients són gats. En els últims anys hem observat com la convivència amb felins ha augmentat. El nostre equip assisteix als nous congressos sobre medicina felina arreu del món per estar al dia dels nous descobriments en aquesta especialitat. A més disposem d’una consulta exclusiva per gats, on no hi entren gossos per evitar que hi deixin la seva olor i els felins s’estressin, i d’una sala d’espera separada de la general, el que els permet estar més tranquils fins que entren a consulta. Tanbé disposem d’una hospitalització exclusiva de gats, amb boxes dissenyats per felins que compten amb dos espais, un de descans i l’altre de menjar i beure, amb una zona alçada que els serveix de refugi.

La cirurgia és una de les especialitats més importants de la medicina veterinària. Cal estar ben equipat i preparat en tot moment. Els nostres veterinaris cirurgians estan al dia de les noves tècniques i avenços en aquest camp. El nostre espai de cirurgia compta amb 3 quiròfans, el que ens permet atendre més d’una cirurgia a la vegada, clau sobretot, en casos d’urgència en els que es necessita una intervenció immediata.

La Neurologia és aquell camp que s’ocupa de l’estudi i correcció dels processos que afecten els nervis i el cervell. L’Eduard Martí és el nostre especialista en aquesta matèria. L’Eduard s’ha format també en rehabilitació, per tal de donar un millor tractament als seus pacients.

Un laboratori complet ens permet obtenir resultats d’analítiques de forma molt ràpida i fiable, molt important a l’hora de realitzar un diagnòstic. Disposem d’aparells d’última generació.

A la nostra clínica podreu realitzar radiografies, ecografies i endoscòpies. Totes elles proves clau per poder arribar a un ràpid diagnòstic. Disposem d’aparells d’última generació que ens permeten obtenir imatges d’alta qualitat.

La rehabilitació és una nova àrea de la veterinària de petits animals i consisteix, tal i com succeeix amb la medicina humana, en realitzar una sèrie de teràpies per a la recuperació física dels animals amb problemes locomotors. La hidroteràpia, electroteràpia i els raigs infraroigs són els tractaments necessaris per a completar una bona recuperació. Nosaltres comptem amb tots aquests elements al nostre hospital.

Aquella part de la medicina veterinària que s’ocupa dels òrgans interns. És medicina no quirúrgica. En aquest camp tenim la nostra especialista la Marta Mollà. En el nostre centre els pacients poden seguir tractaments com la quimioteràpia.

Fractures, contusions, problemes musculars… La traumatologia engloba diferents tipus de lesions, algunes d’elles molt complexes. En el centre intervenim operacions de traumatologia com la displàsia o les fractures. David Pumarola és el nostre veterinari especialista. També estem al dia dels avenços en ortopèdia veterinària.

Animalia - dermatologia

La dermatologia és una especialitat imprescindible als centres veterinaris, doncs la pell és un òrgan que es veu alterat molt freqüentment. Moltes són les proves complementàries que cal realitzar habitualment, però raspats, cultius i biòpsies són comunes. La nostra especialista és l’Anna Arrizabalaga, també està especialitzada en oftalmologia.

A la nostra clínica podreu realitzar radiografies, ecografies i endoscòpies. Totes elles proves clau per poder arribar a un ràpid diagnòstic. Disposem d’aparells d’última generació que ens permeten obtenir imatges d’alta qualitat.

La immunització contra les malalties infeccioses més comuns és un acte molt important, no tan sols per als cadells, sinó per a totes les mascotes.

La nostra clínica obra les 24h els 365 dies de l’any. Atenem qualsevol urgència comptant amb els nostres cirurgians. La salut del teu animal és el primer.

Servei d’hospitalització les 24h i els 365 dies. Els vostres animals estan control.lats pels nostres veterinaris i ATV durant tota la seva estada.

Animalia - oftalmologia

Els problemes de visió o altres patologies associades a aquest sentit poden causar grans molèsties als nostres companys. És per això que a la clínica comptem amb l’especialista Anna Arrizabalaga. L’Anna ha continuat la seva formació en aquest camp i encara segueix ampliant els seus estudis per tal de poder diagnosticar i tractar de la forma més acurada possible als seus pacients.

Animalia - odontologia

No només els humans hem de tenir cura de la salut de la nostra boca. Els animals també han de tenir una bona higiene i un bon manteniment per evitar altres malalties. A la clínica realitzem neteges dentals, extraccions i altres cirurgies odontològiques.

A la nostra clínica no només atenem gats i gossos, si comparteixes al vida amb ocell, rèptil, amfibi, conill, o algún altre dels animals que s’entenen per exòtics, nosaltres estem a la vostre disposició. El nostre veterinari especialista és el Guillermo.

No només ens heu de visitar quan el vostre amic estigui malalt o li toqui vacuna, al nostre servei de perruqueria les nostres estilistes el deixaran de revista!

A la nostra botiga trobaràs una àmplia gama de productes per al vostre company. Els nostres ATV et poden assessorar en la millor opció pel teu animal.

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona