La nostra història

Animalia es va establir com a centre veterinari al barri de Sants fa 15 anys i des de llavors no ha parat de créixer. Gràcies a la confiança dipositada pels seus veïns hem anat ampliant el nostre centre fins a esdevenir un hospital reconegut, capaç d’oferir serveis veterinaris complets i de qualitat per a les mascotes, 24 hores al dia els 365 dies de l’any, tenint cura de l’atenció al client com quan vam començar. Els nostres professionals no deixen de formar-se i de millorar en les seves especialitats, malgrat l’àmplia experiència; i és que la medicina veterinària no deixa d’avançar.

Per això, Animalia ha adquirit l’última tecnologia per al diagnòstic i tractament dels nostres pacients. Comptem amb la Unitat de Rehabilitació, que inclou Hidroteràpia, Electroestimulació, Infrarojos i Fisioteràpia, i que és especialment útil per als animals que han patit algun problema traumatològic o neurològic, i han estat sotmesos a cirurgia. Ajuda a la recuperació del to muscular, al manteniment de les articulacions, a millorar la sensibilitat de zones afectades i de la reducció de la inflamació; és a dir, redueix el dolor considerablement i millora els resultats dels tractaments aplicats.

Comptem amb tots els serveis veterinaris especialitzats per a gossos, gats i animals exòtics i les nostres instal·lacions de 300 m2, estan completament equipades, a més de comptar amb una completa botiga i servei de perruqueria per a gossos i gats.

Consulti’ns els seus dubtes sobre alimentació, comportament, maneig i prevenció de malalties. Portem a terme vacunacions, desparasitacions, identificació per microxip, certificats, passaports i per descomptat, posem tota la nostra experiència i equipació al seu abast per diagnosticar i tractar qualsevol patologia. L’assessorem sobre com cuidar la seva mascota, per gaudir de la seva companyia durant molts anys, perquè també som propietaris de mascotes i la seva salut i benestar és la nostra màxima preocupació.

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona