La nostra història

Animàlia es va establir com a centre veterinari al barri de Sants fa més de 20 anys i des de llavors no ha parat de créixer. Gràcies a la confiança dipositada pels seus veïns hem anat ampliant el nostre centre fins a esdevenir un hospital reconegut, capaç d’oferir serveis veterinaris complets i de qualitat per als vostres animals les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, amb la mateixa dedicació personal als nostres clients que quan vam començar. Els nostres professionals no deixen de formar-se i de millorar en les seves especialitats, malgrat l’àmplia experiència; i és que la medicina veterinària no deixa d’avançar.

Per això, Animalia ha adquirit l’última tecnologia per al diagnòstic i tractament dels nostres pacients. Comptem amb la Unitat de Rehabilitació, que inclou Hidroteràpia, Electroestimulació, Infrarojos i Fisioteràpia, i que és especialment útil per als animals que han patit algun problema traumatològic o neurològic, i han estat sotmesos a cirurgia. Ajuda a la recuperació del to muscular, al manteniment de les articulacions, a millorar la sensibilitat de zones afectades i de la reducció de la inflamació; és a dir, redueix el dolor considerablement i millora els resultats dels tractaments aplicats.

Comptem amb tots els serveis veterinaris especialitzats per a gossos, gats i animals exòtics i les nostres instal·lacions, que compten amb dues plantes, estan completament equipades, a més de comptar amb una completa botiga.

Tenim sales d’espera diferenciades de gossos i gats, i una consulta exclusiva per felins. Comptem amb especialistes en medicina felina formats en tots els nous avenços en aquest camp.

La nostra perruqueria està situada al carrer 26 de gener, i podeu demanar hora en el mateix telèfon d’atenció de l’hospital.

Qualsevol dubte que tingueu sobre alimentació, comportament, maneig i prevenció de malalties, aquí estem per donar-li resposta. Portem a terme vacunacions, desparasitacions, identificació per microxip, certificats, passaports i per descomptat, posem tota la nostra experiència i equipació al seu abast per diagnosticar i tractar qualsevol patologia. L’assessorem sobre com cuidar el seu millor amic, per gaudir de la seva companyia durant molts anys, perquè també convivim amb els nostres animals i sabem com és estimar-los i patir pel seu benestar  i la seva salut.

Les 24h al vostre costat els 365 dies de l’any.

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona