VETERINARIS

Vet. col. 2045
No em feu escollir entre gossos i gats. No sabria què dir!

Neurologia, Medicina Interna, Rehabilitació i Fisioteràpia

Exerceixo la meva professió des de 1994, i sempre he treballat a hospitals de la ciutat de Barcelona. Des de llavors no he deixat de formar-me en multitud de cursos i conferències, tant del meu camp d’interès com d’altres per complementar els meus coneixements. Malgrat la neurologia ha estat sempre una especialitat que m’apassiona, al 2.008 vaig tenir la sort de poder fer uns cursos a EEUU (Knoxville, Tennessee) on em van formar com rehabilitador, i des de llavors porto el servei de rehabilitació del nostre centre. M’agrada la meva professió i m’agrada donar el servei que a mi m’agradaria rebre. Membre de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals (AVEPA) i membre del Comitè Científic del Grup de Treball d’Especialistes en Rehabilitació i Fisioteràpia en Animals de Companyia (GERFAC).

Vet. col. 1993
Adoro los gatos

Oftalmología, Dermatología i Cirurgia

Vet. col. 2927
Els animals són la meva passió

Medicina interna i cures intensives, Oncologia, Cirurgia General

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1999. He realitzat diferents cursos d’Urgències i Cures Intensivos i d’Oncologia de petits animals des de la meva llicenciatura, i el Curs Bàsic de Postgrau en Cirurgia i Anestèsia de Petits Animals, a la UAB, el març de 2011 i el Curs Superior Teòric-Pràctic de Cirurgia de teixits tous en Petits Animals, a la UAB, el setembre de 2012

Vet. col. 1065

AC Cardiologia

Vet. col. 4242
Sabia que acabaria sent veterinària, costés el que em costés, quan amb 10 anys vaig notar la satisfacció de salvar la vida d’un pastor alemany més gran que jo, tirant-me en ple hivern a un canal per treure’l d'una depuradora (gairebé m'han de rescatar a mi!)

Medicina d’Urgències, Medicina Interna, Dermatologia

Vaig formarme a la Universitat de Bellaterra, iniciant primer els estudis de Biologia durant dos anys i posteriorment vaig iniciar la Llicenciatura de Veterinaria. Vaig realitzar diferents cursos de fauna salvatge i marina. Actualment m’interessa molt la medicina interna i la dermatologia.

AUXILIARS

Els meus animals formen part de la meva família

Cap d’Auxiliars, Auxiliar de Quiròfan, Auxiliar UCI, Auxiliar Administratiu (Botiga, Comandes)

Vaig estar quatre anys a la facultat de farmàcia, però vaig decidir formar-me com a ATV a CIM formació. He fet diferents cursos de nutrició amb HILL’s i Royal Canin, i cursos de formació continuada a AVEPA. Parlo 4 idiomes: castellà, català, anglès i italià.

Responsable de botiga

He volgut treballar amb animals des de que tinc coneixement. Les meves mascotes complementen la meva vida.

Recepcionista, Auxiliar de Quiròfan, Auxiliar UCI, Auxiliar de Laboratori

Estic cursant llicenciatura de veterinaria a la UAB. He realitzat diferents cursos com són: “Todo lo que un ATV debe conocer”, impartit per Enrique Ynaraja, “Anestesia inhalatoria en perros y gatos”, impartit per Francisco Laredo i “Fluidoterapia práctica en el perro y el gato” impartit per Rafael Ruiz de Gopegui.

 

Auxiliar de quiròfan

Responsable de laboratori

PERRUQUERES

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona