• octubre

    23

    2018
  • 746
  • 0
El fotògraf Eco Lorka ens visita a la clínica aquest novembre

El fotògraf Eco Lorka ens visita a la clínica aquest novembre

El fotògraf Eco Lorka estarà a la nostra Clínica els dies 23, 24 i 25 de novembre. Barcelona és la última ciutat de la seva gira Dogtour, en la que fotògraf i acompanyant caní han recorregut diferents ciutats espanyoles retratant a gossos.

Des del mes de febrer de 2017, i partint de la seva ciutat natal, Sevilla, han estat a Còrdova, Saragossa, Pedrezuela, Salamanca, Granada, Bilbao, Múrcia, Valladolid, Cadis, Tarragona, Burgos, València i Madrid.

Les fotografies d’Eco, com podreu veure,  són senzilles, directes, com ell mateix ens explica “M’agrada retratar l’essència de cada animal. Els aspectes comuns que les seves famílies reconeixen. I ho faig amb la dignitat que es mereixen, amb tot el que la paraula “dignitat” implica. Per això de moment faig servir un esquema senzill, una il·luminació pictòrica i busco el semblant més just per a cada un dels que posen per a mi.

Els que us vulgueu que Eco us faci un petit reportatge i us volgueu inscriure a l’esdeveniment o demanar més informació ho podeu fer a través del seu web on trobareu el link a les seves xarxes socials.

Us deixem un vídeo sobre Dogtour.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

Categories

© Copyright 2016 - Animalia Barcelona